0 student

Kort om eGENK

eGENK er et fjernundervisningstilbud til dig som ikke har taget en gymnasial uddannelse, men ønsker at gennemføre et eller flere fag på gymnasieniveau. Gennemførte fag på eGENK kan tælle som en del af en studieforberedende uddannelse. Du vil modtage materialer og opgaver over internettet og også aflevere over internettet. Eksamener foregår så vidt muligt over internettet, så rejseaktiviteter er ikke nødvendigt. Du vil have mulighed for at snakke med din underviser og med medstuderende løbende igennem forløbet i gennem e-mail, chat og snak. Der vil være krav til, at du skal arbejde med dit fag og aflevere noget hver uge for at være studieaktiv.

Uddannelsen er uddannelsesstøtteberettiget, hvis man har et tilstrækkeligt antal fag. Ofte vil man skulle have 3 eller 4 fag for at være berettiget uddannelsesstøtte, men det kommer an på hvilke fag man vælger, og i nogle tilfælde vil man skulle have flere end 4 fag.

3-4 fag anses normalt for at være fuld tid. Hvis man har fuldtidsarbejde anbefales det at man kun tager 1-2 fag.

Her kan du se eksempler på det faglige niveau for vores e-uddannelser.

Uddannelsesnummer eGENK: 110100

Fag der vil blive udbudt til eGENK i skoleåret 2020/2021:

Ansøgning

 • Optagelse på eGENK kræver, at du har afsluttet /eller afslutter faget i folkeskolen forud for undervisningens start.
 • Du skal være uddannelsesparat. Det vil sige at du skal være i stand til at kunne følge undervisningen og fuldføre eksamen.
 • Det er et krav, at du har adgang til en computer med internet, høretelefoner og webcam. Du skal kunne downloade og sende små film via dit internet.

Ansøgningsfrist til skolestart september er den 1. marts. Ansøgning foregår igennem Majoriaq og du kan søge på sunngu.gl om eGUX uddannelserne. Hvis du vil vide mere kan du skrive til egux@kti.gl og bede om at blive ringet op.

Kontakt

  – eller ring til studievejledning på tlf. 00299 861630

  Instructor

  0.0
  0 total
  5
  0
  4
  0
  3
  0
  2
  0
  1
  0
  Free