4 students

Kort om eGSK

eGSK er et fjernundervisningstilbud til dig, som allerede har gennemført en gymnasial uddannelse, men har brug for at supplere bestemte fag for at opnå adgang til en videregående uddannelse. Du vil modtage materialer og opgaver over internettet og også aflevere over internettet. Eksamener foregår så vidt muligt over internettet, så rejseaktiviteter er ikke nødvendigt. Du vil have mulighed for at snakke med din underviser og med medstuderende løbende igennem forløbet i gennem e-mail, chat og snak. Der vil være krav til, at du skal arbejde med dit fag og aflevere noget hver uge for at være studieaktiv.

Uddannelsen er uddannelsesstøtteberettiget, hvis man har et tilstrækkeligt antal fag. Ofte vil man skulle have 3 eller 4 fag for at være berettiget uddannelsesstøtte, men det kommer an på hvilke fag man vælger, og i nogle tilfælde vil man skulle have flere end 4 fag.

3-4 fag anses normalt for at være fuld tid. Hvis man har fuldtidsarbejde anbefales det at man kun tager 1-2 fag.

Her kan du se eksempler på det faglige niveau for vores e-uddannelser.

Uddannelsesnummer eGSK: 110099

*Et fag oprettes kun hvis der er min. 8 tilmeldte elever

Fag der vil blive udbudt til eGSK i skoleåret 2020/2021:

Ansøgning

Optagelse på eGSK kræver, at du har gennemført en gymnasial uddannelse.

Du kan blive optaget hvis:

 • Du mangler et fag – og/eller niveau i et fag, der udgør et specifikt adgangskrav til at søge ind på en bestemt videregående uddannelse.
 • Du mangler at bestå et fag som udgør et specifikt adgangskrav til en bestemt videregående uddannelse, og som du tidligere har gennemført på GUX.
 • Du mangler at opnå en bestemt karakter i et fag, som en del af et adgangskrav til en videregående uddannelse, og du har ikke tidligere opnået denne karakter.
 • Du skal være minimum 18 år gammel ved studiestart september 2019.
 • Det er et krav, at du har adgang til en computer med internet, høretelefoner og webcam.

Ansøgningsfrist til skolestart september er den 1. marts. Ansøgning foregår igennem Majoriaq. Hvis du vil vide mere kan du skrive til egux@kti.gl og bede om at blive ringet op.

Kontakt

  – eller ring til studievejledning på tlf. 00299 861630

  Instructor

  0.0
  0 total
  5
  0
  4
  0
  3
  0
  2
  0
  1
  0
  Free