OM OS LIDT OM eGUX

eGUX kurser og uddannelser er et tilbud til dig, der gerne vil læse hjemmefra. Med eGUX kan du få fleksibilitet ind i dit studieliv, så du kan få et hverdagsliv til at hænge sammen med at studere og få dig en uddannelse – uden at du og evt. familien skal flytte fra din by eller bygd.

eGUX er en del af GUX Sisimiut og vores studieadministration er placeret på GUX Sisimiut.


SE VORES iPAPERS

I det følgende kan du læse om GUX Sisimiut.
Hvis du er ny elev, eller forældre til en elev, og skal finde ud af, hvilke studieretninger vi har og læse om hverdagen på GUX kan du klikke på Elever.
Hvis du er gymnasielærer, eller interesseret i at vide mere om gymnasiets pædagogiske grundlag, kan du klikke på Om GUX og/eller Gymnasielærere.

OM GUX ELEVER GYMNASIELÆRERE

eGUX ER HELE GRØNLANDS online gymnasium

eGUX startede i 2018, og hundredevis af grønlændere har allerede valgt at tage denne form for ungdoms- og voksenuddannelse. Den virtuelle form for undervisning gør det muligt at gå i skole og studere uden at skulle forlade den by eller bygd, hvor man har sin familie og sin dagligdag. I videoen kan du se nogle af vores elever fra e-2årig fortælle om livet som virtuelle gymnasielever.


online-kkut ilinniarnertuunngorniarfik eGUX tassaavoq Kalaallit Nunaat tamakkerlugu

eGUX 2018-
mi aallartippoq, kalaallillu hunnorujukkaat, ilinniariaaseq tamanna inuusuttunut inersimasunullu ilinniarfik qinereersimalerpaat. Attaveqaatitigut isigaluni ilinniariaatsip periarfissaatilerpaa, nunagisaq qimannagu, ilaquttat ulluinnaallu najuinnarlugit ilinniarsinnaaneq. Attaveqaatitigut isigaluni, ukiuni marlunni ilinniarnertuunngorniarlutik ilinniartuutitta ilaasa, taama ilinniariaaseqarluni ilinniarnertuunngorniarneq pillugu inuunerat aalasuliami oqaluttuarneri takusinnaavatit.