Om eGUX

eGUX er et online gymnasium i Grønland og er en afdeling under GUX Sisimiut. eGUX startede op i 2018 og er siden vokset til at have omkring 150 online elever tilknyttet fra hele Grønland. Det er især voksne elever, der føler at en online undervisningsform hjemmefra passer bedre ind i deres liv, men alle er velkomne til at søge ind. Nogle af de studenter, der har færdiggjort eGUX, er nu i gang med at studere videre til: lærer, pædagog, jura, socialrådgiver, kultur og samtidshistorie, procesteknolog og andet.

På eGUX kan man blive student på 2 eller 3 år. Den 2-årige uddannelse er en meget tidskrævende uddannelse, hvor den 3-årige har lidt mere tid og støtte til at gennemføre. eGUX giver også mulighed for at tage suppleringsfag eller enkeltfag. Hvis man fx godt kunne tænke sig at prøve at læse et gymnasiefag for første gang, kan man melde sig til det. Læs mere her.

ANSØGNING

Ansøgningsfrist til skolestart august er den 1. marts.

Ansøgning foregår online på sullissivik.gl, eller via Majoriaq.

Hvis du vil vide mere kan du skrive til os på vores Kontakt-side med dit spørgsmål, eller bede om at blive ringet op. Du kan også ringe til studievejleder på tlf. 861630.

KONTAKT

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide mere – er du altid velkommen til at kontakte os.

Send os en mail her

To top